Trygg Partner

Fidior Bygg är ett bygg- och entreprenadbolag med heltäckande service.
Vi är specialiserade på byggverksamhet och framför allt hyresgästsanpassning. Huvudinriktningen är kommersiella fastigheter för handel, industri och kontor samt bostäder i Stockholm. Vi är en trygg och stabil partner som tar ett helhetsansvar genom hela byggprocessen.
Välkommen!

KVALITET, MILJÖ OCH ARBETSMILJÖ

Vi är ett BKMA-företag

Fidior Bygg är certifierad i byggföretagens ledningssystem BKMA vilket garanterar dig som kund att byggprojekten är säkrade i kvalitet, miljö och arbetsmiljö.

Läs mer
LÅNGSIKTIGHET

Affärsidé

Kundnöjdhet – grundpelaren i vår affärsidé.
Fidior Bygg arbetar alltid för långsiktighet i våra relationer till beställare, underentreprenörer och underleverantörer. Hög kvalitet skapar goda relationer och referenser i en bransch med hög konkurrens. Genom kundnöjdhet som bygger på förtroende och respekt för varandras åsikter och kompetens skapas ett långsiktigt samarbete där kunden återkommer med nya beställningar år efter år.

EN PLATS FÖR ALLA

Filosofi

Fidior Bygg är ett öppet, jordnära och modernt företag. Vi strävar mot en öppen och jämlik arbetsplats, för starkare laganda och bättre sammanhållning. Att samarbeta med oss är okomplicerat och lösningsorienterat. Goda, långsiktiga relationer med kunder, leverantörer och medarbetare står alltid i första rummet.

Byggfirma med spetskompetens