Jobba med oss

Här hittar du lediga tjänster!

Vi söker affärsdrivna arbetsledare

Vi söker fler affärsdrivna och kundorienterade arbetsledare till våra team. Som arbetsledare driver du och säkerställer utförandet av våra projekt och att de utförs i enlighet med uppsatt tidplan och kvalitet. Du är självklart involverad både i det dagliga arbetet samt i den långsiktiga planeringen av de projekt som du hanterar. Med kunden i fokus ser du självklart till att följa upp arbete och utförande mot kundens önskemål.

Vi söker dig som är ansvarstagande och duktig på att leda. Det är viktigt att du trivs att jobba tillsammans med andra och att du kan arbeta självständigt när så behövs. Du är bra på att planera och organisera ditt arbete och att du brinner för att utveckla både företaget och dig själv. Stundtals är det ett högt arbetstempo med många processer samtidigt, där det ofta krävs snabba beslut och en styrka att leda rätt. Just därför ser vi gärna att du har några års erfarenhet i ledande befattning och lämplig utbildning för tjänsten.

Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska. Som arbetsledare har du kunskaper inom arbetsmiljöarbete och kvalitetsutveckling (gärna BKMA), god datavana och erfarenhet.

Fidior Bygg är ett engagerat bygg- och entreprenadbolag med heltäckande service. Vi är specialiserade på byggverksamhet och framför allt hyresgästsanpassning. Huvudinriktningen är kommersiella fastigheter för handel, industri och kontor samt bostäder i Stockholm. Vårt arbetsklimat kännetecknas av samarbete och prestigelöshet, där du tillsammans med engagerade kollegor och samarbetspartners arbetar mot gemensamma mål.

För mer information

För mer information om tjänsten kontaktar du VD,
Mia Sandberg på [email protected].
Ansökan med personligt brev och CV skickas även det till [email protected]

LÅNGSIKTIGA RELATIONER

Värderingsstyrt företag

En plats för alla. Fidior Bygg är ett öppet, jordnära och modernt företag. Vi strävar mot en öppen och jämlik arbetsplats, för starkare laganda och bättre sammanhållning. Att samarbeta med oss är okomplicerat och lösningsorienterat. Goda, långsiktiga relationer med kunder, leverantörer och medarbetare står alltid i första rummet.

Byggfirma med spetskompetens